19-06-08

Soms moet het eens kletteren...

Spijtig, maar het gesprek van gisteren is niet door kunnen gaan. Waarschijnlijk ergens in juli. Wat dan ook weer goed is voor Kyra, want dan kon ze deze morgen dus goed uit bed. Ze gaat nu trouwens elke dag met de fiets nar school, jaja, haar k3 fiets. Ze doet het fantastisch. Gisteren hadden we een beetje woorden met haar, omdat ze al vriendjes gemaakt heef hier in de wijk en die mogen langer opblijven dan haar. Ze wou dus nog buitenspelen, maar mama staat op haar strepen. Oké van lengte zie je geen verschil tussen de 7 en 8 jarigen, maar ze is er nog altijd 5 en als ik zeg om 19 uur binnenkomen, denk ik wel dat dat royaal genoeg is, voor ons prinseske hé.

A ja, ze worden zo rap groot.

Gisteren kwam Kris met een verhaal thuis, van iemand van zijn familie. Als je het koppeltje zag, nooit geen vuiltje aan de lucht. Dochtertje gekregen, huisje gekocht, allebei werken, wel nog jong, half 20.Ze waren al x aantal jaren samen en gingen dit jaar trouwen. Oké vergeet dat dus maar ze zijn uit elkaar. En dan in de familie maar praten van das toch een mooi koppel, zie ze daar eens , die verdienen elkaar. Oké ik weet dat ik niet goed ben voor Kris zijn familie, maar dat raakt me niet. Zolang hij gelukkig is, denk ik toch dat dat nog altijd het belangrijkste is. Maar toen hij dat vertelde, zei ik tegen hem, zie je nu wel, laat ze maar praten over ons, we rammelen ekaar al eens goed af en werpen al eens woorden naar elkaar, maar toch zien we elkaar graag, we weten wat we hebben aan elkaar. Hoe moeilijk we het ook soms hebben. Laat ze maar overal doen alsof er geen vuiltje aan de lucht hangt en laat ze maar roddelen over ons, we zijn sterk en ons draadje heeft ooit ne keer bijna gekraakt, maar we geven niet op.

En hij pakte me eens goed vast en zei, je hebt groot gelijk.

 

09:54 Gepost door EEN VROLIJK VUURSPUWEND DRAAKJE in Liefde | Permalink | Commentaren (6) | Tags: kletteren, scheiden, trouwen, ruzie, aframmelen, kyra, gesprek, buiten spelen, jong, roddelen |  Facebook |

Commentaren

En zo is dat!!! Laat anderen maar kletsen en denken wat ze willen ( en ik ben voor m'n schoonfamilie ook nooit goed genoeg geweest hoor...als je uit een gezin komt met 8 kinderen staat dat voor sommige mensen gelijk aan asociaal...pfff!)...het gaat om jullie tweetjes en hoe jullie om elkaar geven...en als dat goed zit, kun je samen de hele wereld aan!!!
Veel liefs!

Gepost door: mizzD | 19-06-08

*** Laat ze maar roddelen..>Niks van aantrekken !!!!!!!!!!

Heel fijne dinsdag
Groetjes

Gepost door: marc | 24-06-08

Ja dat gebeurt hé. Nooit zeggen bij ons niet...je weet het nooit.
Laat maar roddelen jullie weten het best hoe het zit.
Groetjes en nog veel geluk samen en met de kindjes.

Gepost door: emmy | 26-06-08

Dag Luky Blij weer iets van je te lezen, en nu is het toch allemaal positief nieuws.
En roddels, laat ze als water van je rug lopen...jullie zijn een prachtig stel die het nog niet gemakkelijk hebben gehad, maar verdikke, jullie komen er toch samen...en daar zouden ze beter eens over praten i.p.v over dat prachtig stel met hun dochter, hun huisje, tuintje maar die nu toch wel uit elkaar zijn!
Niet aantrekken meid! Ga voor jullie gezinnetje!
Ik wens je nog heel veel sterkte toe!
Liefs

Gepost door: Veerle | 30-06-08

Hoi, ik ben hier geraakt via Veerle hare weblog, ze is een fijne vriendin van mij en ik zou haar willen verrassen, ze verjaart vandaag, zou je haar een kaartje of een berichtje willen achterlaten op hare blog, alvast bedankt
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 04-07-08

ben terug in blogland maar met mijn eerste blogje,mijn ander blogje is stopgezet,dat was jennyfer met die kaartjes,radio maken vind ik leuker hahaaaaaa,en ben nog in uitzending ook,alleen de streamer downen.....groetjes en paaseitjes overhouden he morgen,hahaaaaa.....nog een fijne pasen en snoepen,liefs!

Gepost door: muziekoase | 11-04-09

De commentaren zijn gesloten.