26-05-08

Weer eens een nieuwtje van mij

Hallo allemaal, hier nog eens wat nieuws na lange afwezigheid. Jullie zullen wel gedacht hebben die komt nooit meer terug. zelf had ik dat ook wel een beetje hoor.
Als er zoveel staat te gebeuren is het niet simpel om nog een blogje te onderhouden. Ondertussen is er hier het één en ander gebeurd. Onze jongste kapoen is 4 jaar geworden en dat heeft ze uitbundig gevierd op school. Ze gaat enorm graag en Luka kan zeer goed overweg met haar juf Kirsten. Ook nog altijd dikke vriendjes met Jerome.
Luka 4

Luka 4 joepi

Wanneer Luka haar verjaardag vierde lag papa Kris op de operatietafel. Een hele dag op van zenuwen en s'avonds het verlossende woordje van verpleegsters en dokter dat alles goed verlopen was. Het was een moeilijker operatie dan ze verwacht hadden en hij reageerde slecht, als hij wakker werd, maar alles goed. Een dagje nadien mochten zijn buisjes eruit, uit de wonden en dat hebben ze terug op het ok moeten doen, ze hadden per ongeluk eentje vastgehecht aan de spier. Dus wond terug open maken en dat is geen lachtertje.
Ondertussen is hij al een maandje geoppereerd en alles gaat prima, zijn revalidatie gaat goed. Vandaag terug op controle. De haakjes zijn er al een tijdje uit, 33 waren het er.

Maar ondertussen zijn er nog dingen gebeurd, die van minder leuke aard zijn. Zondag wonen we ergens anders, in een ander huisje maar zelfde dorp. We worden hier uitgezet, omdat de huurbaas niet voor rede vatbaar is en me een proces aan men been lapt. Ze heeft nog nooit ne euro in haar gebouw gestoken en wil er niks in steken ook niet en nu zijn wij het slachtoffer. Dus kan je je wel voorstellen hoe stressvol ik er bij loop. Alles komt hier altijd op een hoopje en probeer dan maar eens je hoofd boven water te houden en kalm te blijven. Door de operatie en al het geregel voor een andere woning is Luka ondertussen ook al een maandje niet naar huis gekomen, wat ik zeer erg vind. Maar ze kan beter in een rustige omgeving blijven, dan deze stressy weekjes.
Deze avond krijgen we de sleutel en kunnen we vollen bak ertegen gaan. Zaterdag moet het hiet helemaal leeg zijn.
Dit was het zo een beetje, wil jullie wel meegeven dat ik van iedereen op de hoogte ben, want heb geprobeerd zoveel mogelijk blogjes bij te houden met lezen. Ik denk nog altijd aan jullie hoor. Hoe stil het hier ook kan zijn.

O ja, Kyra heeft zaterdag schoolfeestje gehad. Een filmpje ervan staat op youtube.

http://nl.youtube.com/watch?v=UQqLFEUVT9s

10:59 Gepost door EEN VROLIJK VUURSPUWEND DRAAKJE in Liefde | Permalink | Commentaren (4) | Tags: operatie, verhuizen, luka, jarig, kyra, schoolfeestje |  Facebook |

Commentaren

Hallo Lanatje Bedankt om je lieve reactie bij ons... en ja, ge ziet het hé, jouw voorspellingen zijn uitgekomen ;o)

Ik zie ondertussen dat het bij jou ook heel wat gerommeld heeft hé... Hopelijk gaat bij papa Kris alles nu goed en verloopt de verhuis van een leien dakje. Dat het goed gaat met de kids (en inderdaad, laat Luka maar liever eventjes in een rustige omgeving, ik denk dat dat voor haar veel beter is) is geruststellend... nu nog hopen dat de mama het zal volhouden hé ;o))) !!!

We horen het wel van elkaar... doe de groetjes aan iedereen thuis, veel succes met alles en kom maar gauw eens langs hoor...

Lieve groetjes van Veronique ne Lucky

Gepost door: Lucky | 27-05-08

Djeezes Luky!!! Het zijn ook nooit de simpelste dingen die jij meemaakt hè!! Verdikke hé...hopelijk komt alles voor elkaar met de verhuis. En ik hoop ook dat het met Kris weer helemaal goed gaat!
Dat blogje, dat is natuurlijk ab-so-luut niet belangrijk als er zulke zaken spelen IRL...laat dat maar lekker op een laag pitje meid! Dat komt wel weer als jullie leventje weer in wat rustiger vaarwater terecht komt hè!
Hou je goed!xxx
Lieve groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 31-05-08

Lukytje toch... Wanneer gaat alles daar eens stoppen en mogen jullie eens gelukkig zijn zonder altijd tegenslagen te hebben.
Ik ben blij te lezen dat Kris toch al aan de beterhand is, maar revalideren is ook niet alles!
Ik vind je echt een heel moedige vrouw! Petje af hoor!
En voor een mama zoals jij moet het wel pijn doen dat je Luka al een maand niet gezien hebt maar misschien is dit nu al veranderd nu jullie vorig weekend zijn verhuist. Alhoewel...een verhuis is nog niet alles...daarna komt er ook nog veel bij kijken hé!
Ik hoop dat je veel hulp hebt gehad van vrienden en familie lieve Luky!
Het filmpje van Kyra is heel prachtig.
Toevallig hé, maar deze nacht ben ik hier nog komen kijken maar je blog gaat moeilijk open en na een paar minuten heb ik het dan maar opgegeven! En zie, vandaag kom je op mijn blogje schrijven.
Nu wil ik jullie toch heel veel geluk, een goede gezondheid, geen zeurende huisbazinnen en veel vriendschap en liefde toewensen!
Veel liefs en tot heel gauw!

Gepost door: Veerle | 04-06-08

Dag Lieve Luky,

Ook jou wil ik natuurlijk bedanken voor de blijken van medeleven die je uitte bij het overlijden van mijn ma. Enerzijds zijn we zeer voldaan dat we ze zo lang mochten bij ons houden, anderzijds is afgeven van wie hje dierbaar is altijd een moeilijk moment.
Uiteraard ben ik een klein beetje afwezig de laatste dagen.

Ik hoop dat ondertussen alles naar wens verloopt en de verhuis goed is verteerd, en ook dat Kris verder goed revalideert. Ik begrijp je problemen uiteraard en vindt het bijzonder erg hoe alles geëvolueerd is.

Hopelijk kan je nu van een propere lei starten en mag de miserie eens echt stoppen.

alvast kusjes en we duimen voor jullie


groetjes aan je mannetje.

http://Moerhofke.skynetblogs.be

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 08-06-08

De commentaren zijn gesloten.