22-02-08

de miserie blijft duren

Iedereen hoopte voor ons een beter jaar dan vorig jaar. Na alle tegenslagen dat we te verduren kregen mocht dat ook wel eens. Wel ons jaar begint slecht. Zelfs onze relatie kreeg het zwaar te verduren onder deze druk, maar toch ploeteren we er door.
Nu jullie zullen wel gedacht hebben, waar bleef ons Luky nu toch. We horen niks meer, er zal toch niks aan de hand zijn. Wel er is degelijk wat aan de hand. Of zou ik zeggen heup. Men ventje ligt al een maand plat hier in de zetel, is op zijn erk door zijn heup gegaan en het ziet er niet goed uit. Na foto's en een botscan hebben we gisteren de resultaten ontvangen en hioj heeft zware artrose op zijn heupen en ze zien eruit als heupen van een mens van 80 jaar. Dat wil al wat zeggen hé, moet nog 38 worden. Dus binnen vier weken terug naar de specialist en dan word beslist wanneer te opereren. Dit jaar geen werk nimmer voor hem. Dus minder inkomsten en we hadden het al zo moeilijk. Ondertussen ben ik ook naar de specialist geweest, met men nek, rug en elleboog. Aan men elleboog niks te zien zeggen ze, komt van je nek voort, daar is een hernia te zien. Men rug is nog altijd die discopathie van twee wervels en ze zeggen gewoonweg leert er mee leven. Ga werken dat verzet je gedachten en je denkt minder aan de pijn. Oké waarom ben ik dan met men job moeten stoppen, lagen soms drie weken plat van de pijn. Al van men 17de zit ik hiermee en nergens helpen ze me vooruit.
Dus zal ik maar ermee leren leven. Nu gaat men ventje weer voor en zorgen dat hij vlug te been geraakt. Zet mezelf wel weer even opzij.
NU een beetje goed nieuws, Luka heeft haar eerste schooldagen fantastisch doorgebracht. De juffen zijn zeer tevreden over haar, ze gaat graag en vind het reuzegezellig. Gisteren zijn ze naar een kinderboerderij geweest en haar juf had allemaal foto's doorgestuurd van Luka met de diertjes. Ze heeft van niks bang.
Kyra heeft valentijn geviert, ja hare Arne is het nog altijd, al drie jaar en ze heeft hem een beertje gegeven. Ze heeft zo een flikkerhartrietje gekregen, ze was o zo blij. En hun eerste kusje hahaha.

Man man toch, waar gaat dat naartoe.
Ik hoop dat ik terug wat regelmatiger terug kan laten horen van mij, maar kan het niet lang volhouden op de stoel, daarom dat ik ook zondags niet meer op de chats ben geweest. De pc wordt hier s'avonds gebruikt door de dochter om een uurtje spelletjes te spelen, als mama naar haar favoriete programma's kijkt. Maar we doen ons best. Zonder forceren. Ik hoop dat het goed gaat met jullie allemaal. Af en toe spring ik eens op een blogje binnen, daar mag je vanopaan hoor.

Dikke groetjes

Lukakip

luka konijn

10:13 Gepost door EEN VROLIJK VUURSPUWEND DRAAKJE in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: blog, heup, operatie, ziek, rug, luka, kyra, school, kinderboerderij, verliefd, valentijn, pc |  Facebook |

Commentaren

Oeiii Luky toch! Ik vind het bijna nog erger te lezen dat jullie relatie in zwaar weer heeft verkeerd dan van die versleten heupen van je ventje!! Laat niks jullie samenzijn verstoren hoor...jullie zijn zo'n mooi stel...en kunnen elkaar volgens mij heel goed steunen! Ik duim ervoor dat de band weer hechter en hechter zal worden!!
Die heupen...tja, dat zullen kunstheupen moeten worden dan hè denk ik? Mijn moeder heeft er ( na breuk) pas eentje gekregen en die loopt nu (na twee weken) alweer heel aardig hoor, dat gaat snel! Ik hoop dat zoiets voor jouw ventje ook mogelijk is! Van die klachten van jou zelf...oeiii...daar loop je eigenlijk al veeeel te lang mee hè...nooit fysio ( kiné heet dat bij jullie geloof ik) ervoor gekregen? Een vriendin van mij had een hernia en die is er met fysio best heel goed vanaf gekomen hoor ( van de pijn dan hè, een hernia gaat nooit meer over eigenlijk)...zij heeft vorig jaar nog met een rugzak door Tibet gelopen...kun je nagaan. Ik denk dat er voor jou nog wel mogelijkheden zijn hoor...niet je naar huis laten sturen met 'leer er maar mee leven'....daar ben je nog véél te jong voor meid...je er niet bij neerleggen...dat kan altijd nog!
Aaach...wat een schattige foto's...fijn hoor dat het met de kinderen in ieder geval goed gaat hè...dat zal een pak van je hart zijn! Trek je eraan op..aan die lieve smoeltjes...dan kun je het leven vast weer een stuk beter aan denk ik!
Ik lees je wel weer eens meid...doe maar rustig aan...de échte blogvrienden vergeten je niet hè!
Hou jullie goed! xxx
Lieve groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 22-02-08

Hey, terug van weg geweest kom ik je even groeten.
Als de ellende begint weet je nooit wanneer het op houd. Ik wens jullie in ieder geval veel sterkte en vlugge beterschap. Blijf van elkaar houden en onthou alleen de mooie kant van het leven. De slechte komt vanzelf...Groetjes.
Tot blogs.

Gepost door: emmy | 24-02-08

Ocharme, het wil daar precies niet beteren, hé... nog een geluk dat het met de kinderen goed gaat. Dikke knuffel voor iedereen.

Gepost door: Annick | 26-02-08

Dag Lana en Kris, Kyra en Luka, ook van mij lang geleden dat ik nog eens reageerde...maar deze keer moet ik dat wel doen want blogvrienden in nodd : die steunen we he.
In elk geval alles komt o zo snel en alles keert o zo traag terug. En inderdaad de tegenslagen die zijn er maar de liefde en het begrip die zijn er ongetwijfeld ook.
Jullie bootje is nu misschien wel even in wilde wateren terecht gekomen maar Lana en kris : laat jullie gezinsgeluk hier niet voor in de steek of laat het zeker niet kapot gaan. Het is stil waar het nooit waait en die tegenslagen die gaan over... wanneer is een andere vraag.

natuurlijk zijn er zaken die "definitief" zijn. Tuurlijk zal je een zorgenkindje blijven hebben, tuurlijk is die hernia-affaire niet evident op te lossen als ze reeds zo lang aanwezig is (en hier kennen we dat wel waartoe hernia's kunnen leiden) ... maar probeer samen jullie erdoor te slaan en wat zeker even belangriojk is : probeer tijd te nemen voor jullie zelf. Elke minuut die jullie in jullie eigen geluk wijden is een minuut dat je niet aan het ongeluk denkt... Ik weet het het is makkelijker gezegd dan gedaan....

Desondanks : we wensen jullie eindelijk alle geluk toe en vooral een gelukkig samenzijn.

slukes

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 05-03-08

De commentaren zijn gesloten.