20-01-08

Wij zijn er weer

We zijn weer van de partij. Ik wil hierbij iedereen bedanken voor de steunende woorden, wat voor ons veel betekende. Het was een zware periode, maar willen ook niet blijven stilstaan. Hans zou het ook niet gewild hebben.
Ondertussen is hier het één en ander gebeurd. We zijn naar een schooltje gaan kijken voor Luka, een buitengewoon onderwijs type 2, Ter Bank, waar ze na de krokusvakantie kan starten. Dus dat wordt weer duimen en zenuwen hebben en hopen dt alles goed verloopt. We hebben er alle vertouwen in en toch... Weer een stap verder in haar ontwikkeling, en hopen dat we de stijgende lijn kunnen blijven volgen. Ze doet dat goed ons kleine meid.
Kyra is terug beginnen trainen, waar ze ongelooflijk blij mee is, maar moet het nu weer even rustig aan doen, want ze zit met een bronchitis. Met dit weertje zou je voor minder ziek worden. Vrijdag zaten we hier allemaal al om half 10 in bed, onze verwarming stuk. Buiten was het warmer dan binnen, dus wat kersenpitkussentjes warm gemaakt en met zijn allen in het grote bed gedoken.
Wens jullie allemaal nog een fijne zondagavond en hopelijk zie ik er een paar deze avond in onze chatroom, waar iedereen nog altijd welkom is, voor een gezellige babbel. Stemen kan je ook op men blogje, door aan de rechterkant op de buttons te klikken, waarvoor wij je bedanken.

Commentaren

Heykes Luky Ik kom je een hele fijne maandag toewensen.
Groetjes,
Nicky

Gepost door: Onthaalmoeke Nicky | 21-01-08

Hééé... fijn weer van je te horen...inderdad...niet te lang stil staan bij zulke dingen...het leven gaat voor de achterblijvers toch verder..hoe je het ook wendt of keert!
Luka gaat dus bijna naar school...weer een stapje vooruit dus! Niet teveel zenuwen hebben meid...het zal best goed gaan...zo'n aangepaste school...die mensen hebben daar veel ervaring met allerlei soorten van kindertjes hè...gaat vast goedkomen!
En beterschap voor grote zus! ;-)
Lieve groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 21-01-08

Tja, die eerste schooldag vonden wij ook wel iets hebben. Zus is zelfs meegeweest om Tom af te zetten. Tom doet het daar zeer goed: elke dag leuke activiteiten en therapiën.
Nog een beetje vroeg, maar mocht ik er niet aan denken... een goede start tegen dan!

Gepost door: papa van Tom | 21-01-08

Ik wens jullie een fijne woensdag toe.

Gepost door: Annick | 23-01-08

De commentaren zijn gesloten.