28-12-07

een hectisch weekje

We hebben al een hectisch weekje achter de rug. Vrijdagavond is Kris aangereden door een auto met aanhangwagen. Hij kwam naar huis gereden van het werk en die auto draaide te vlug af en sneed Kris de weg af. Hij had een fluovest aan, was goed verlicht, maar het heeft neit mogen zijn. Alles deed pijn, maar de volgende dag viel het mee. Luka heeft vier daagjes hier geweest, wat ook niet allemaal van een leie dakje liep. Elke dag wel een beker of 15 met vloeistof kunnen oppoetsen, borden vol eten dat ze weggooide, heel vlug boos, en zeer vroeg wakker. Dat vroeg wakker, was rond 4 uur elke dag en sliep dan pas terug om 6 uur en om dan om 7 uur al terug op te staan. Papa was met momenten een wrak. Hij heeft ook moeten werken met de feestdagen, een paar uurtjes maar, dus veel slaap heeft hij niet gehad.
En dan slaat deze week ook nog tegen voor hem op het werk. Hij staat er praktisch alleen voor in het magazijn. Normaal zijn ze daar met vijf en dan is het nog neit de volledige bezetting. De ene dag staat hij met een andere magazijnier en dan valt dat nog mee. Maar de andere dag is het de ploegbaas en die is te lui om van zijne stoel te komen. Dus moet men ventje alles alleen doen. Hij zou met momenten s'nachts door kunnen werken. Wat kan het toch oneerlijk verlopen hé. Ik heb gezegd hij moet maar voor driedubbele pree gaan haha. Daar zouden ze maar eens mee lachen en hup de kous is af. Want bazen kunnen cru zijn.
Vandaag heeft Kyra met haar voetbalploeg en de andere ploegen piratenschattentocht. Ze moeten allemaal verkleed gaan als piraat en samen een grote schat zoeken, ben eens benieuwd. Zal haar wat afleiding geven, want ze mist de school.
Zo zijn jullie toch weer een beetje op de hoogte van het reilen en zeilen hier ten huize Luky.

computer14

 

11:23 Gepost door EEN VROLIJK VUURSPUWEND DRAAKJE in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: hectisch, kyra, luka, werk, kerstmis, gooien, piraten, schat, tocht, voetbal, fluovest, auto |  Facebook |

Commentaren

Oei...arme Kris! Wens hem beterschap van mij...dat zal toch nog wel eventjes pijnlijk blijven lijkt me! En dan dat werk...pfff! Het is ook overal hetzelfde hè...mijn vriend is daadwerkelijk nu ander werk aan het zoeken hoor...die laat niet langer met zich sollen...steeds als er mensen weggaan van zijn afdeling, komt er niemand voor terug in de plaats...moet de rest het gemis maar opvangen!! Dat gaat gewoon niet hè...dus hup wegwezen daar! Hij is niet gek en denkt om zijn gezondheid...dat moet Kris ook doen hoor!!
Maar het was dus een zware week voor jullie...hopelijk wordt het weer iets rustiger binnenkort hè!
Ik wens jullie in ieder geval een heel fijn eindejaarsfeest en alle goeds voor 2008!
Lieve groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 28-12-07

Veel beterschap voor manlief... precies overal op het werk dezelfde soep...

Ik kan helaas niet toveren
alleen maar wensen
daarom... een goede
gezondheid en veel geluk
voor jullie en alle mensen !

We wensen jullie een
prachtig jaar 2008 toe !

Gepost door: Annick | 28-12-07

Lieve Luky, Hartelijk dank voor de blijken van deelneming bij het heengaan van mijn lieve broer.
Ik wens je een fijne avond en de aanloop naar een mooi weekend.
Zeer genegen,
Fleur xxx

Gepost door: Fleur | 28-12-07

Ik wens jullie in iedergeval toch al een fijn 2008. Hopelijk is het tegen dan beter.

Gepost door: Lore | 29-12-07

De commentaren zijn gesloten.