13-12-07

Hoeveel tegenslagen kan een mens aan?

 pech

Hoeveel tegenslagen of pech kan een mens aan?
Ik kan het weten, veel maar als de emmer vol is, is hij ook vol. Na een verschrikkelijk jaar van vole pech en tegenslagen hopen we komend jaar er een beter van te maken.
De kids constant ziek, ziekenhuis in ziekenhuis uit. Auto die perte total wordt gereden, huis moeten verkopen, financiële rompslomp, het hield hier gewoon niet op.
We hadden nu eindelijk een uitzicht naar een andere wagen en Kris zijn werk zou ons uit de nood helpen en het geld storten om die wagen te kopen. Ja zoveel geld hebben we nu ook niet direct, wie wel he, maar ze storten het op een verkeerd rekeningnummer, wanneer zien ze dt geld terug. Dus is het weer afwachten voor ons. Waarschijnlijk weer een weekend dat Luka niet naar huis kan komen, verleden weekend is ze ook niet thuis geweest. De andere tegenslagen bespaar ik jullie maar.
Daar bovenop ben ik precies wat ziekjes aan het worden, hoofdpijn, buikpijn, men spieren, rus en elleboog, die nog altijd verschrikkelijk pijn doen. Alles zal zo wel wat samenhangen, maar je mag het gerust weten, ik zie de brui dikwijls hangen, de laatste tijd.
icon_pech

15:06 Gepost door EEN VROLIJK VUURSPUWEND DRAAKJE in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: pech, tegenslag, perte total, ziekjes, buikpijn, hoofdpijn, hoeveel, ziekenhuis, kids, auto, brui, weekend, luka, pijn, geld |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad.... Een mens moet heel wat kunnen verdragen en ik weet dat het helemaal geen troost is maar laat ons zeggen dat je er dan maar moed kunt uit putten : elk huisje heeft zijn kruisje. Het ene kruisje is wel wat zwaarder dan het andere, maar anderzijds zijn er op sommige plaatsen meer dragers dan elders... En daar moet een mens dan weer blij om zijn ; uit sommige zoniet alle tegenslagen krijgt men uiteraard veel vragen, problemen, discussies, oplossingen zijn niet altijd evident//: maar men komt er niet zelden sterker uit eens alles terug in de oude plooi valt.

Ik ben er zeker van dat het ook bij jullie zo zal zijn. In elk geval, je weet als we iets kunnen doen (al was het maar wat raad geven of eens luisteren) klop aan Moerhofkes deurtje en er zal wel worden opengedaan.

PS : inderdaad laat opgeweest en ...zal vandaag niet beter zijn.

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 15-12-07

De commentaren zijn gesloten.