08-12-07

Sint geweest, kerst op komst

Zo de Sint heeft zijn kadootjes overal op de juiste plaats gebracht. Ja zelf hier. De kids waren in de wolken met hun kadootjes, ze hebben een hele dag gespeeld. Kyra heeft al helder dagen in haar mega mindy pakje rondgelopen, Luka met haar Weebles gespeeld. Ja het was een tof weekend. Voor Luka stond er een heleboel speeltjes te wachten in Hakendover, ze was in de wolken.
Vandaag hebben we de kerstboom gezet, das altijd een heel karweitje. De lichtjes uit de knoop doen, de takken mooi plooien, hij is van plastiek, alles een beetje ordelijk hangen. En nu genieten van de mooie boom. ik vind het altijd leuk om s'avonds rond te rijden en overal gaan te kijken hoe mensen hun huisje versieren, die lichtjes dat heeft toch een aparte sfeer vind ik. Alleen mag het buiten wel eens gaan vriezen in plaats van die regen en harde wind. Want momenteel zie ik het niet zitten om men verlichting buiten te hangen.
Donderdag ben ik naar Clouseau geweest. Het was geslaagd, zoals alle jaren. We stonden weer helemaal vooraan en hadden op alles een goed zicht. Ja zelfs op het poepke van den Koen, haha.
Er was vuurwerk, vuur dat spuwde, twee grote opblaaspoppen, het was een geslaagde show. Op naar volgend jaar.
Nu een foto van de kerstboom, effe vlug trekken en dan op pctje zetten.

IMG_1192

IMG_1193

IMG_1195

Dit is men dorpje op de vensterbank.

IMG_1197

IMG_1196

19:26 Gepost door EEN VROLIJK VUURSPUWEND DRAAKJE in Liefde | Permalink | Commentaren (3) | Tags: sint, kerst, mega mindy, weebles, kerstboom, verlichting, buiten, dorpje, kadootjes |  Facebook |

Commentaren

Ben nog wat wezen bijlezen. Alvast een fijne zondag gewenst.

Gepost door: Annick | 09-12-07

inderdaad een mooie kerstboom; kan Luka er een beetje van af blijven? is bij ons het eerste jaar met een alerte Tom... eens benieuwd of de kerstversiering Tom overleeft :-)

Gepost door: papa van Tom | 10-12-07

Ooooh! Mooie boom zeg! En ook met een alternatieve topversiering hè...hou jij ook niet van die puntige pieken? Ik ook niet...heb al jaren een zelfgemaakte ster in top! hahahahaa!
De kinderen...jaaaa, die waren natuurlijk superlief geweest dus verwend door de Sint! :-)
En over Clouseau lees ik overal niks dan goeds...dus dat zal genieten geweest zijn hè!
Lieve groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 10-12-07

De commentaren zijn gesloten.