29-11-07

drukke sinterklaasdagen

Hier zijn we weer eens met een klein maar fijn postje.
Het hoeft niet altijd slecht nieuws te zijn, hé. Het wordt hier een druk weekendje, met veel sinterklaas.
Morgenavond sinterklaas op de voetbal van men dochter Kyra. Luka komt vrijdagavond al naar huis, in plaats van zaterdag, dan kan ze lekker meegaan. Hopelijk vindt ze het leuk en komt er geen scene van, zo ja, dan hebben we dat ook weer gehad, haha.
Je ziet blijf hier nog altijd lachen en grapjes maken. Alhoewel dat het sommige dagen toch minder is.
 Zaterdag sinterklaasfeest van het werk van Kris. Ze krijgen dan allebei een kadootje. En er is een optreden van een clown of zo, dat is wel leuk elk jaar. De ouders worden ook betrokken in de activiteiten, wordt weer een leuk namiddagje.
En zondag, jaja, mama weet het al op voorhand, sinterklaas komt hier heen. Hij heeft mij een brief geschreven met de uitleg dat hij zondag de gekozen kadootjes brengt van onze sloebers.
Kyra haar verlanglijstje:mega mindy kostuum
                               mega mindy masker
                      spelcomputer
                                gezelschapspelletjes
                                    spellen voor hare v-tech
               make-up
         enz.
Ze heeft natuurlijk ook aan haar zus gedacht, voor Luka heel veel van mega bloks. Dat vindt ze geweldig om mee te spelen, torentjes maken, blokjes gooien, blokjes eten en zo veel meer.
Zo dus we weten wel wat doen dit weekend, hopelijk jullie ook. Maak er een fijne van en geniet. Ga wij ook zeker en vast doen, hopelijk zonder ongelukken of andere problemen. Hout vasthouden zou ik zeggen.
xxx
O ja, bijna vergeten, maandag moet Luka terug op controle naar Lueven om te kijken of de spuitjes goed hun werk hebben gedaan. Dus duimen hé.

14:28 Gepost door EEN VROLIJK VUURSPUWEND DRAAKJE in Liefde | Permalink | Commentaren (3) | Tags: sinterklaas, kyra, luka, voetbal, feest, kadootjes, mega mindy, spellen |  Facebook |

Commentaren

Nog even een snel bezoekje en dan ga ik me klaarmaken voor 't groot feest vanavond! Meer daarover volgende week op de blog. Fijn weekend!

Gepost door: Carl | 01-12-07

hoi maatje, Lees hier dat de enige echte sinterklaas bij jullie dit weekend heel wat werk te presteren heeft. Ik was deze avond ook moderator in ons babbelhofke, dat op sterven na dood is... ik weet niet wat we gaan doen, maar ik heb hier een half uur zitten wachten op bezoekers en alleen veke is even langs geweest.....
Nuja, ondertussen naar het voetbal geluisterd en gevolgd via sport.be

Alvast heel veel sukses morgen in Leuven en ik duim hier voor positief nieuws voor jullie.

PS : Ik eet nooit geen yoghourt meer hahahaha.

slukes

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 02-12-07

het beste morgen/vandaag in Leuven!

Gepost door: papa van Tom | 03-12-07

De commentaren zijn gesloten.