20-11-07

weer even thuis

Luka is weer even thuis. Ze moet nu nog elke dag haar spuitjes hebben en dan moeten we op 3 december terug op controle om te kijken of haar eiwit in haar bloed stijgt of daalt. Als het weer daalt, zullen we de bahandeling nog langer moeten volhouden, anders mag ze met de spuitjes stoppen en moeten we wel regelamtig op controle gaan, om te kijken of haar eiwit niet vanzelf terug daalt. Want dan zal het terug starten zijn met de spuitjes. We zijn er goed van afgekomen, maar het had erger kunnen zijn.
Hopelijk wordt ons volgend jaartje 2008 een beter en gezonder jaar, want achter 2007 wil ik heel vlug een punt achter zetten. Hopelijk blijven we nu wat gespaard van ellende.
Kyra heeft ook lastige dagen en nachten achter de rug, raar dromen, krijsen in haar slaap, onrustig, maar das een beetje te begrijpen ook, haar zusje is alles voor haar.
Vandaag nog met haar juf gesproken en die is vol lof over Kyra. Ze praat veel over Luka en als ze tekening moeten maken, zegt ze juf, nog eentje voor Luka ook hé, want die kan dat niet zelf. Zo hebben ze een schoen gemaakt voor sint en heeft ze voor Luka ook eentje gemaakt.
Ze is toch zo een schatje.
Allemaal bedankt voor jullie steunende woorden en bezoekjes. Dat doet goed.

11:03 Gepost door EEN VROLIJK VUURSPUWEND DRAAKJE in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: luka, juf, kyra, sinterklaas, ziek, spuitjes |  Facebook |

Commentaren

:-) dat zal wel mee aan de oorzaak liggen van het slecht slapen van Kyra, haar zusje die niet zo goed is
hopelijk komt alles nu snel in orde Luky
groetjes

Gepost door: Borriquito | 20-11-07

Ik lees net wat er allemaal bij jullie gebeurd is vorige week. Amai, wat een verhaal. Ik heb door ervaring geleerd dat als een moeder aanvoelt dat er iets mis is, het inderdaad ook ernstig is. Gewoon je gevoel volgen. Beter een keer teveel naar het ziekenhuis gaan dan een keer te weinig! Ik heb zo ook mijn oudste dochter 'gered'. Anders was ze in mijn buik al gestorven. Tot 3x toe hadden ze me naar huis gestuurd. Gelukkig ben ik steeds weer terug gegaan en heeft 1 dokter me uiteindelijk wel ernstig genomen. In ieder geval, je was er op tijd bij! Verzorg die kleine meid maar goed en geniet vooral van jullie gezinnetje! Ook voor de andere zus is dit een helse week geweest!

Gepost door: Dolinneke | 23-11-07

We komen je alvast een fijne zondag toewensen.

Gepost door: Annick | 25-11-07

Hoi Mateke, awel zie, laat ons hopen dat het nu de goeie weg opgaat. En dan mag het eens stoppen bij jullie met al die tegenslagen.
Onthou echter dat aan elk negatief gegeven ook een posiotieve kant zit : eerst en vooral dichter naar elkaar toegroeien en vocendien relativeren.
Tot binnenkort zeker he (vanavond lol)

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 25-11-07

Aggot, die Kyra! Tja...die zal er ook weet van hebben hè, dat haar zusje ziek is! Zo'n lieverd dat ze voor Luka is!
Ik hoop met je mee dat 2008 wat rustiger zal verlopen voor jullie hoor meid! Hou jullie goed hè!
Lieve groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 28-11-07

de volgende van de op mijn laatste posting beloofde blogronde is natuurlijk mijne blogmaatje en babbelhofke-vennoot Great Luky...
Was weer even geleden, maar op deze plaats heb ik niet veel gemist precies.
We hopen ondertussen dat de kleine Luka verder goed herstelt en dat het voor de great-Luky-family allemaal weer even in de plooi valt daar in de Kempen....

sluutjes maatje en tot binnenkort zeker....

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 28-11-07

De commentaren zijn gesloten.