18-10-07

Weer een tijdje geleden...

Dat ik nog eens iets geschreven heb.
De boog kan niet altijd gespannen staan en er zijn soms belangrijkere dingen in het leven dan bloggen, of je pctje.
Men huwelijk en men kinderen zijn men alles en daar zet ik me dan ook voor in om dat allemaal goed te houden.
Kyra is ondertussen begonnen met voetballen bij de duiveltjes van Netezonen. In tenue van Club Brugee gaat ze elke maandag en woensdag trainen. Vanaf maart kan ze wedstrijden meedoen, dan is ze vijf jaar. Als enige meid in de ploeg staat ze fantastisch haar mannetje. Papa is heel trots op zijn dochter, hij voetbalde vroeger ook en had natuurlijk nooit kunnen bedenken met twee dochters, om ooit nog aan een voetbalplein te staan.
Luka wordt ook groot. Veel deugnietstreken, maar toch zo lief.
Ze heeft weer veel last gehad van een vieze geur dat uit mond en neus kwam. Ze stopt regelmatig dingen in haar neusje en dat gaat zo vlug dat je het niet altijd gemerkt hebt. Ook een typisch gegeven van het Smith Magenis Syndroom. Nu zijn ze deze week met haar naar een neus keel oorarts gegaan om te kijken of alles nog in orde is.
Na een dik half jaar gaat haar verhoogde kinderbijslag ook in orde komen, wat voor ons een opluchting is, want dat is een serieuse financiele dobber om dragen. Normaal word dat automatisch verlengd, maar kinderbijslag had een fout gemaakt, en wij kunnen opnieuw beginnen. Maar de facturen blijven wel doorlopen. Maar weer een obstakel waar we doormoeten. Ondertussen zijn we die obstakels al gewoon en beseffen we dat er hier niks normaals verloopt.
Ondertussen is een huisje verkocht geraakt en na weer een hoop problemen hebben we daar dus ook een punt kunnen achter zetten. We konden het niet meer aan, ons centjes waren op en verkopen was de beste oplossing. We zien wel wat de toekomst brengt.
Ach zoals ze regelmatig zeggen, elk huisje heeft zijn kruisje, wij zeggen een heel groot kruis.
Maandag heeft Kyra grootouderfeest, het thema is Olympische Spelen.
Zij zijn gekleed als tennissers. Kyra doe je best.
Zo dat was weer eens een boel in een notedop.
IMG_1141

IMG_1108

13:33 Gepost door EEN VROLIJK VUURSPUWEND DRAAKJE in Liefde | Permalink | Commentaren (5) | Tags: kyra, luka, sloebers, financieel, grootouderfeest, sms, olympische spelen, kinderbijslag, voetballen, club brugge, huisje |  Facebook |

Commentaren

:-) wie weet wel een nieuwe topspeelster in wording !!
typisch, zij maken een fout en jij moet het allemaal rechtzetten !
veel plezier maandag op het grootouderfeest !!
prettig weekend Luky
groetjes

Gepost door: Borriquito | 19-10-07

boe We komen onze nichtjes is ff toewuiven van hier uit een fijn weekend en dikke knufjes van ons allemaal smak

Gepost door: deugenieten | 20-10-07

Alvast een fijn weekend.

Gepost door: Annick | 20-10-07

Hallo, ben hier terecht gekomen via boogiepeter.skynetblogs.be... heb efkes moeten zoeken, want ik ga altijd door van het éne blogje via een link naar een ander blogje... ja, en dat komt er dan van, hé... Nog een fijne zondag.

Gepost door: Annick | 21-10-07

spam ja, de spam is een probleem, maar de minichat wordt heel weinig gebruikt bij mij, en als er iets in komt, is het alleen maar van "goede maandag" of "prettig weekend" of spam
tis lang geleden dat ik hier nog ben geweest (de laatste keer dat ik nog geblogt heb was in sptember , maar nu begin ik terug!
greeetz
stef w.

Gepost door: stef w. | 21-10-07

De commentaren zijn gesloten.