16-08-07

goeiemorgen blogland

Hallo allemaal,

Ok, dit is even wennen voor mij aan dat nieuwe editorgedoe, maar het zal wel lukken zeker. We zijn ondertussen een weekendje naar zee geweest, met twee keer plopsaland te bezoeken. Ja hebben zo een funcard en we hebben ons geld er natuurlijk direct uit gehaald. Nu kunnen we een jaar lang alle plopsa's bezoeken en gratis inkom natuurlijk. Dus zijn we gisteren naar plopsa indoor geweest. Wisten anders niet wat doen en Kyra wou graag een mega mindy masker, dus zijn we daarnaartoe geweest. Ja haar masker heeft ze nu. Nu loopt die heel den dag daarmee rond en is het hier constant opletten voor megamindytijd.
Sorry dat ik zo weinig tegenwoordig op men blogje zet, maar ben men energie daar even voor kwijt, eigenlijk al een heel tijdje. Maar volledig opgeven, dat kan ik dan ook weer niet over men hart krijgen.
Ik wil iedereen nog eens bedanken voor de mooie felecitaties, bedankt daarvoor. Bijna als alles nu eindelijk eens mag meezitten, zijn we toch nog op verlof deze zomer. Normaal gezien vertrekken we 22 augustus naar Frankrijk, richting Spaanse grens. We gaan op vakantie met de auto, geboekt met vacansoleil. Dat is onze eerste keer daarmee en hopelijk valt het allemaal wat mee. We zien wel.
Graag zou ik iemand eens willen bedanken om er altijd te zijn geweest voor mij en me gesteund heeft in heel moeilijke dagen. Mateke, je bent men schatje en je weet ik denk aan je. Die hier uit het Antwerpse heeft al veel aan je te danken.
Dikke kussen van mij aan jou.
Laat ze daar nu maar eens een poepie ruiken, nu je verlof hebt, haha. Veel plezier ermee, je hebt het verdiend.

IMG_0989

10:03 Gepost door EEN VROLIJK VUURSPUWEND DRAAKJE in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: plopsa, danken, frankrijk, wennen, vakantie |  Facebook |

Commentaren

:-)- goeie morgen Luky
groot gelijk dat jullie profiteren van die pass
geniet van get reisje naar Frankrijk, alvast veel plezier jullie toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-08-07

Ahaaa! Waren jullie aan het plopsen? :-))) Ja, als je zo'n card heb moet je daar zéker gebruik van maken hè...heb je je geld er tenminste uit!
Ik ga ook bijna op vakantie..richting zuid-Frankrijk vanaf de 19e...dus we zijn gelijktijdig weg bijna. Have lots of fun hè!
Lieve groetjessssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 16-08-07

Blij dat je terug bent en dat je kan genieten van jullie kleine en grote vakantie !

Gepost door: Micheleeuw | 19-08-07

:-) een fijne week jullie toegewenst Luky
groetjes

Gepost door: Borriquito | 20-08-07

De commentaren zijn gesloten.