26-05-07

ziet er niet goed uit

Ben bij de garage geweest met onze citroën en dat zag er dus niet goed uit. Ze vrezen dat hij perte-total verklaard wordt. Veel gaan we er nimmer voor krijgen, is 11 jaar oud. Heb gezegd dat ze hun best maar moesten doen en zorgen dat het nog kon hersteld worden. Dus afwachten tot woensdag als de expert is geweest.

 

Nu gaan we allemaal genieten van ons verlengd weekend en gaan er leuke dagen van maken. Luka is in Tienen gebleven vanwege de auto ( vanwege de veiligheid met die wagen), beter geen lange afstanden doen. Maar dat wil niet zeggen dat wij gaan thuiszitten.

Het was al even afgesproken om dit weekend onze eerste kevermeeting te doen, dus zondag hoogstwaarschijnlijk naar Antwerpen en maandag zeker naar Mechelen. Komende maand gaan we onze eerste weekendtreffen doen, naar Budel in Nederland. Zijn erg benieuwd en hopen dat het weer mag meezitten.

 

Kreeg een stokje doorgeschoven van Moerhofke, dus zullen we er maar eens werk van maken hé. Dacht al wel eens iets gedaan te hebben in die aard, maar ja, hopelijk lukt het me.

Je moet vijf dingen vertellen die niemand van je weet, ok die hou ik dan ook liever voor mezelf, maar mss kan ik wel iets kwijt.

eerste: Ik ga niet graag vroeg slapen, maar lig dus lekker lang graag in bed, lekker uitslapen, of nog nasoezen in bed, zalig gewoon.

tweede: Ik haat afwassen, vind dat zo iets vervelends, dus men ventje helpt me daar graag in bij.

derde: verlies nogal vlug men geduld, ja, kan soms nogla vlug reageren op dingen die mislopen of andere fout doen. Vind dit een verschrikkelijke eigenschap, maar kan er weinig aan doen, gebeurd soms zonder dat ik het besef, maar ik maak het achteraf altijd weer goed. Ben nogal perfectionistisch op sommige dingen, mss daardoor.

vierde: om op het derde verder te gaan, daarom dat ik nogal vlug reageer als er mensen iets verkeerds doen, wil altijd helpen en laten zien, doet het mss zo of zo, dat gaat beter, en dit is helemaal niet slecht bedoeld van mij.

vijfde: soms geloof ik er niet meer in, dat we nog gelukkig gaan worden, we maken zoveel tegenslagen mee de laatste jaren en er komt praktisch nooit iets goeds voor in de plaats. Al die tegenslagen wegen zwaar op het gezinneke en toch zijn we er nog altijd voor elkaar. Door al wat wij al doorstaan hebben, zijn we wel ijzerstrerk geworden en hopelijk zal dit zijn tot onze dood.

Ik kan al eens slechte momenten hebben of boos zijn, of zelfs heel verdrietig, maar dan als er een lach van men dochtertjes komt of men ventje geeft een knuffel, kan ik weer heel de wereld aan.

 

Zo dit was het weer voor vandaag, o ja, dit stokje geef ik door aan

Veke een Sweetappeltje.

11:34 Gepost door EEN VROLIJK VUURSPUWEND DRAAKJE in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (10) | Tags: budel, kyra, luka, tegenslag, kever, stokje, auto, gezinneke |  Facebook |

Commentaren

:-) da's niet zo goed nieuws over jullie auto
hopelijk kunnen ze er nog iets aan doen hé
eens zal er wel een einde komen aan al die tegenslagen !!
maak er een gezellig weekend van
groetjes

Gepost door: Borriquito | 26-05-07

kiekeboe bedankt voor het stokje :p
k zal er eens werk van maken se :)
Liefs, SwAp

Gepost door: sweet appeltje | 26-05-07

ola.... ziet er een mooi weekend uit zelle
en inderdaad ... die kevertreffens moet je zeker doen, daarvoor dient een kevertje he
heb je stokjesresultaat gelezen : en inderdaad samen zijn jullie sterk, en sterk zijn jullie da's zejker.

fijn weeekend en veel amusement.

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 26-05-07

:-) een fijne zondag Lucky
groetjes

Gepost door: Borriquito | 27-05-07

Hééé... je gelooft er soms niet meer in dat jullie gelukkig gaan worden?? Ik lees hier anders heel vaak hele gelukkige verhalen hoor! Ik denk bijvoorbeeld dat heel veel mensen die geen partner kunnen vinden of geen kinderen kunnen krijgen, heel erg jaloers op jullie zouden kunnen zijn! Geluk is niks groots luky...geluk zit gewoon in alle kleine dingetjes waar je blij van wordt.En tegenslagen...ja die kom je tegen en hopelijk word je daar sterker van samen...maar laat die je levensgeluk niet verpesten hoor!
Veel liefs!

Gepost door: mizzD | 28-05-07

:-) een hele fijne dinsdag jullie toegewennst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 29-05-07

Pieps... Ik kom je nog snel even een fijne avond toewensen en een hele leuk weekend!!!
Kusje

Gepost door: Veronique | 01-06-07

Lieve Luky Ik zie dat het even geleden is dat je hebt geschreven en ik hoop dat alles oké is met jullie.
Ja, ook al blog ik niet meer, toch weet ik dat jullie al veel tegenslagen hebben gekend en ik hoop dat daar eens een einde mag aan komen, want vreugde en geen bekommernissen mag er ook wel eens zijn!
Ik wens jullie een weekend vol genot toe en tot gauw!
Veel liefs!

Gepost door: Veerle | 02-06-07

hoi maatje... is hier stilletje deze kant van het strand.
Hopelijk gaat alles goed met je
in elk geval : morgen ben ik op post

doei

je mateke

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 02-06-07

Sinds woensdag ben ik terug in 't land na een stage bij de Amerikaanse collega's. Vanaf morgen kun je op mijn blog de foto's bekijken en de verslagen lezen.

Gepost door: Carl | 03-06-07

De commentaren zijn gesloten.