11-04-07

eindelijk alles op orde

Eindelijk staat alles op zijn plaats, rommel naar containerpark en de kasten staan ook recht.

Alles mooi ingeladen, bedje staat mooi en Kyra heeft er al veel plezier aan beleefd. De schuifaf heeft al goei diensten bewezen. Daarstraks zijn haar neefjes hier geweest en zijn die zijn direct naar boven geschoten om alles te bekijken en uit te testen.

Amaai een drukte van jewelste. Spelen op de computer, de vtech, die Kyra voor haar verjaardag had gekregen, en dus ook een tv op haar kamer heeft, de schuifaf testen en alles op een hoopje gehaald.

Ach het was plezant en das het voornaamste.

 

Papa heeft morgen een dagje verlof enomen om in de hof te werken, gras afrijden, nieuw zand in de zandbak doen, alé lenteklaar maken dus. Zondag is het kermis in het dorp, dus das ook een dagje dat goed gevuld gaat zijn.

 

Luka is sinds gisteren terug naar Tienen, eindelijk even terug rust, om het volgend weekend er terug tegen te gaan.

Er zijn weer zoals gewoonlijk toffe momenten geweest, maar ook weer verschrikkelijke, maar ja, dat zal altijd zo wel zijn. Er waren telkens twee personen nodig om haar aan te kleden, uit te kleden, medicijnen toe te dienen, ja een gemakkelijke is ze niet. en dan nog, moesten we soms haar laten winnen, ze is zo sterk. Maar we zijn blij dat ze dat daar ook heeft, anders begonnen we wel te twijfelen aan ons zelf.

 

Zo Pasen is ook weer achter de rug, hebben niks gedaan hier, Luka beseft dat niet eens en Kyra heeft er ook niet achter gevraagd, ze heeft de laatste tijd al genoeg gekregen.

Wens iedereen nog een fijne avond toe en tot de volgende.

 

2doveswhrts_groetjes

 

 

20:20 Gepost door EEN VROLIJK VUURSPUWEND DRAAKJE in Liefde | Permalink | Commentaren (6) | Tags: schuifaf, papa, verlof, orde, kyra, luka, pasen, tienen, slaapkamer, kasten, werken, hof, kermis |  Facebook |

Commentaren

:-) zondag kermis en ze geven zo'n lekker lenteweertje, dat zal genieten worden
veel werkgenot morgen aan je ventje in de tuin :-)
fijne avond Luky
groetjes

Gepost door: Borriquito | 11-04-07

Hallo en goeie middag ! Ben even wat komen bijlezen op jouw leuke blog !


Groetjes.

Gepost door: Jeroen | 12-04-07

Dag Luky en Co Voila, we zijn weer langs geweest en hebben weer bijgelezen. Vanaf nu kan je dus duidelijk niet meer zeggen dat er iemand een vijs mist, jij hebt er overduidelijk eentje op overschot.

En die lente-opmaak, ja, ik heb de indruk dat het vroieger zomer zal zijn dan we denken. Terwijl wij vroeger temperaturen van 25 graden hadden in de juni-blok, is dat nu dus al tijdens de paasvakantie het geval...
niet meer normaal.

Allé maatje, ik hoop dat het los loopt met die SMOG-taal voor Luka..Het zijn tenslotte allemaal kleine signalen dat er toch nog heel veel mogelijk is... Nooit opgeven is jouw boodschap : wel jullie hebben groot gelijk.

voor de rest veel succes met je favorieten. Hopelijk is het euvel snel opgelost en kan je weer zorgeloos "testen (graptjen he)

groeten

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 12-04-07

Wow! Even bij moeten lezen hier!
Flink aan de slag geweest en de tuin moest nog...nou, maar dan is het dus gebeurd en kun je van je werk gaan genieten hè! :-)))
Benieuwd hoe dat blijft gaan, dat SMOG...interessant, had er nog nooit van gehoord. Hopelijk wordt Luka er iets rustiger van, als ze zich iets duidelijker kan maken hè!
Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend!
Lieve groetjessssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 12-04-07

Geniet van de kermis zondag!

Groetje

Gepost door: François, Nicole, kinderen &...broertje Addis | 13-04-07

Ik wens jullie een fijne start van deze nieuwe week!

Groetje

Gepost door: François, Nicole, kinderen &...broertje Addis | 16-04-07

De commentaren zijn gesloten.